Старицький Тарас Михайлович

Старицький Тарас Михайлович народився 9 березня 1979 року в с. Плотича Козівського району Тернопільської області.

З 1986 по 1994 р.р. навчався у ЗОШ І — II ст. с. Плотича, з 1994 по 1996 р.р. у ЗОШ І-ІІІ ст. с.Городище, Козівського району У 2001 році закінчив Тернопільську академію народного господарств за спеціальністю «Облік і аудит в промисловості» з відзнакою.

З 2002 по 2005 р.р. працював на посаді асистента кафедри фінансів, обліку і аудиту Тернопільського державного технічного університету ім. І.Пулюя. З 2006 по 2018 р.р. працював у ПВНЗ «Тернопільський інститут соціальних та інформаційних технологій»на посадах асистента, старшого викладача та доцента кафедри міжнародної економіки та маркетингу. У 2006 році отримав науковий ступінь кандидата економічних наук. З 2006 по 2008 р.р. обіймав посаду декана факультету соціально-економічного управління ПВНЗ «ТІСІТ». У 2015 році присвоєно вчене звання доцента кафедри міжнародної економіки та маркетингу. Є автором більше 20 наукових публікацій з питань маркетингу.

У 2019 році закінчив з відзнакою Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія».

Паралельно з науково-викладацькою діяльністю займався також підприємницькою, зокрема є засновником і співвласником будівельної фірми  ПП «ЗахідСтарБуд» та девелоперської фірми ТзОВ «ТамДеДім». Тривалий час займав посаду директора фірми. На даний час в межах створених структур займається стратегічною та тактичною діяльністю.

Крім діяльності у сфері будівництва Тарас Михайлович є співвласником бізнесу у сфері туризму та відпочинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to top