Тешнер Микола Ярославович

Тешнер М.Я. народився в с. Постолівка Гусятинського району Тернопільської області. Після закінчення школи перебував на військовій службі. З 1991 по 2003 рр. працював комерційним директором, директором ТОВ «Вікінг», ТОВ «Сумгал», м. Тернопіль.

З 2003 року трудова діяльність Миколи Ярославовича пов’язана з органами стандартизації, метрології та сертифікації. Він працював директором Тернопільського державного центру стандартизації, метрології та сертифікації, заступником директора з питань підтвердження відповідності та сертифікації систем якості Червоноградської філії державного підприємства «Львівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» і помічником генерального директора цього підприємства, у 2014 році повернувся в м.Тернопіль і до теперішнього часу є генеральним директором державного підприємства «Тернопільський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Тешнер М.Я. закінчив  Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління»; Тернопільський національний економічний університет за спеціальністю «Адміністративний менеджмент» і  Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя за спеціальністю «Промислове і цивільне будівництво» (2015 р.).

За успіхи у роботі  Тешнер М.Я. неодноразово нагороджувався відомчими відзнаками Держспоживстандарту України (нагрудні знаки «За заслуги» і  «Почесний працівник», грамотами і подякою голови Держспоживстандарту України), грамотами Тернопільської облдержадміністрації, Тернопільської обласної ради, подякою Тернопільського міського голови, Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, Подякою і Грамотою Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to top