Стажування в новому місті: враження і досвід

30 червня успішно завершив семестрове стажування в рамках міжнародної програми Еразмус+ у Каунаському технологічному університеті (м. Каунас, Литва) магістр 1 курсу кафедри обладнання харчових технологій Олег Худик.

Після успішної здачі іспитів із перезарахуванням відповідних дисциплін за умовами програми студент отримав сертифікат про участь у міжнародній програмі академічної мобільності. Упродовж навчання Олег Худик мав можливість удосконалювати англійську мову, навчатись за спеціальністю разом зі студентами з різних країн, брати участь у культурних заходах та конференціях.

«Це величезний досвід, який я здобув завдяки цій програмі, — ділиться враженнями Олег. — Я задоволений, що міг навчатися в іншій країні і вивчати її культуру. Я мав змогу здобувати знання зі своєї спеціальності англійською мовою за допомогою мультимедійних матеріалів та різних інтерактивних методів під час цікавого спілкування із викладачами та студентами. Місто, яке має безліч визначних пам’яток, приємно вразило своєю архітектурою. Загалом, це стажування змінило багато чого у моєму житті. І такий шанс завжди потрібно використовувати».

Зичимо Олегу подальших успіхів та нових звершень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to top